ŠTAMPA U DIZAJNU ENTERIJERA

posted in: AKTUELNO | 0

Samolepljive folije za unutrašnje uređenje prostorija razvijaju se u sve bolju priliku za arhitekte i dizajnere enterijera. One nude širok spektar primena kojim se potpuno može promeniti izgled zidiova, bilo koja vrsta pločastih materijala namenjena izradi nameštaja, staklenih površina, uključujući tu i prozore. Ove folije za štampu napravljene su tako da se utapaju u okolinu imitirajući tradicionalne materijale i potpuno su zamenile nekadašnje plastične nalepnice. Ove samolepljujuće štampane folije štede vreme dekoraterima u potrazi za pravim materijalima a mogu se dizajnirati u skladu sa potrebama projekta. Sem toga, štapane samolepljive folije nude znatno povoljnije rešenje sa stanovišta cene  u odnosu na tradicionalne materijale.

štampa dizaj enterijera samolepljive folije

Sa ovim folijama moguće je postići različit spektar željenih efekata, kako na malim tako i na velikim površinama.  Lepljenjem ovakvih štampanih folija oplemenjuje se enterijer, daje mu se potpuno nov identitet a sve to uz minimalne cene jer bi se novac inače ulagao u celokupnu promenu enterijera koja neretko zahteva skupe intervencije.

štampa na foliji kuhinja

0e6169c4bea00c7dc4aeccb8863f3d07

 

Veoma je značajna i brzina kojom se ove štampane folije mogu postaviti i ukloniti. Za razliku od klasičnog bojenja zidova ili nameštaja, gde se moraju napraviti pripreme u vidu raspremanja prostora pre bojenja, i dugotrajnog sušenja površina, lepljenje štampanih folija iziskuje neznatno vremena a prostor može odmah da se koristi.

Primena štampanih folija pokazala se odličnom kako u individualnim objektima za stanovanje, tako i u poslovnim prostorijama, restoranima, hotelima, idr. objektima.

štampa samolepljivih folija restorani

Leave a Reply